imobiliare zona Nord
click to enable zoom
Loading Maps logo
Filters

NATURA RESIDENCE apartamente ansamblul rezidential

 • slider

  Ansamblul rezidential NATURA RESIDENCE a fost dezvoltat la marginea padurii Baneasa langa Gradina Zoologica de catre firma spaniola Grupo Lar. Ansamblul rezidential Natura Residence a fost construit pe un teren de 20.000mp si este alcatuit din 8 blocuri cu regim de inaltime de trei si cinci etaje.

In ansamblul rezidential Natura Residence se gasesc un numar de 188 apartamente de doua, trei si patru camere. Locatarii din ansamblul rezidential au acces la piscina exterioara, sauna umeda sau uscata, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, parcare privata in subsol, boxe, paza si monitorizare 24/ 24.

Ansamblul rezidential Natura Residence este la 10 minute de mers cu masina de Arcul de Triumf  si 1 minut de Baneasa Shopping Center (Carrefour, Mobexpert, Ikea, si alte magazine).

Mai jos, aveti cele mai noi oferte de vanzare sau de inchiriere la apartamente in Ansamblul rezidential NATURA RESIDENCEofertele sunt actualizate zilnic.

Mai jos aveti cele mai noi oferte de de inchiriere la apartamente in Ansamblul rezidential NATURA RESIDENCEofertele sunt actualizate zilnic.

Ansamblu Natura Residence

Oferte inchiriere apartamente

 

Alte ansambluri rezidentiale

 

 

 


 • Contact

  Str. Clucerului 62-64, ap 7

  0728896553

  office@inchirierenord.ro

  olariu.lucian.gabriel

  Oferte imobiliare