imobiliare zona Nord
click to enable zoom
Loading Maps logo
Filters

Mihai Rusti

Mihai Rusti

Agent Imobiliar

De ce suntem aici?

Pentru ca ne plac imobiliarele.

Imobiliarele bine facute, imobiliarele in care castiga toti clientii nostri. Pentru ca atunci cand un client este multumit si noi suntem multumiti. Pentru ca atunci cand vindem o proprietate, cel  mai important lucru, este ca toate partile implicate sa stie ca au luat decizia corecta.

Noi suntem aici pentru a informa corect si a reprezenta cu onestitate clientii nostri.

Spun a informa corect, deoarece in imobiliare nu intotdeauna informatia corecta este si cea mai placuta. In momentul in care asteptarile clientului sunt altele decat cele permise de piata, primul pas este sa determinam daca este bine sa vindem sau nu, in acel moment, o anumita proprietate. Cautam solutii IMPREUNA cu clientii nostrii pentru a ajunge la un numitor comun.

Va garantam ca avem toate instrumentele si logistica necesara pentru a determina un pret real de piata, a promova eficient o proprietate astfel incat, aceasta sa fie VAZUTA de TOTI cumparatorii interesati de acest tip de oferta. De asemenea, va garantam ca stim sa negociem in avantajul clientului nostru cel mai bun pret de piata, cele mai bune conditii de plata si ca vom duce la bun sfarsit tranzactia respectiva.

Pentru ca respectam clientii.

Fiecare proprietate pe care o vedem  este unica.  Fiecare client este unic. Fiecare proprietar are o anumita motivatie de a vinde, fiecare cumparator are o alta de a cumpara. Nu poti prezenta o proprietate unui client daca nu cunosti aceste motivatii. Din respect pentru toate partile implicate, acordam timpul si atentia cuvenita fiecarei proprietati si fiecarui cumparator in parte.

Pentru ca ne place performanta:

“Citius, altius, fortius” (Mai repede, mai sus, mai puternic) -este deviza  Jocurilor Olimpice

Intotdeauna se poate mai mult. Suntem motivati sa incercam mai mult! Intotdeauna! Orice proprietate poate fi vanduta sau inchiriata la un pret mai mare sau mai mic … Depinde de motivatia vanzatorului, motivatia cumparatorului si de cine negociaza.  Nu poti negocia “la rece” un pret avantajos atunci cand trebuie sa iti vinzi repede proprietatea. O vei vinde, dar probabil nu la pretul la care te asteptai. Lasa un profesionist sa faca asta. Noi va cunoaste proprietatea, motivatia ta si motivatia cumparatorului nostru si cu siguranta vom gasi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Mihai Rusti

Agentul tau imobiliar


Contact Me

My Listings

nou

Inchiriere vila duplex Pipera Azur

899 Euro luna
3 2 150 m2
Emil Racovita,
in

Inchiriere vila cocheta Pipera Azur

600 Euro pe luna
2 2 110 m2
,
in

Vila idividuala Pipera lac

1,150 Euro pe luna
3 3 220 m2
,
in

Vila cocheta Pipera Central

450 Euro luna
2 2 120 m2
Pipera,
in

Inchiriere vila Pipera Iancu Nicolae

1,800 Euro luna
4 3 320 m2
Pipera Tunari,
in

Inchiriere vila Pipera – zona Billa

899 Euro /luna
3 3 150 m2
Pipera Tunari,
in
 • Contact

  Str. Clucerului 62-64, ap 7

  0728896553

  office@inchirierenord.ro

  olariu.lucian.gabriel

  Oferte imobiliare